Tilaus- ja toimitusehdot

Idiootin verkkokirjakauppa myy kustantamo Idiootin julkaisemia kirjoja. Se toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. Jos haluat tilata kirjoja ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse tilaukset (at) idiootti.fi.

Toimitustapa
Kirjat toimitetaan postitse pääsääntöisesti kirjelähetyksinä ja suurten määrien kohdalla pakettina. Suurista tilauksista kannattaa ennen tilausta kysyä määräalennusta sähköpostitse tilaukset (at) idiootti.fi.

Toimitusaika
Tilaus pyritään lähettämään kolmen vuorokauden sisällä tilaushetkestä.

Tilausvahvistus
Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Jos et löydä vahvistusta, tarkista roskapostikansio. Ota yhteyttä verkkokauppaan tilaukset (at) idiootti.fi, jos et saanut tilausvahvistusta ollenkaan.

Ilmainen toimitus Suomeen
Toimitus Suomeen on aina ilmainen. Etusivulla näkyvään kirjan hintaan ei lisätä mitään ylimääräisiä toimitus- tai käsittelymaksuja.

Toimitusmaksut ulkomaille
Toimitus ulkomaille on sovittava erikseen sähköpostitse tilaukset (at) idiootti.fi.

Maksu
Idiootin verkkokirjakauppa käyttää Klarnan maksupalvelua.

Palautusoikeus
Tilaus on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä vastaanottamisesta. Palautettavan kirjan on oltava käyttämätön ja myyntikelpoinen. Mukana on oltava tiedot tilauksesta sekä tilitiedot maksun palautusta varten.

Jos kirja on kärsinyt kuljetuksessa, voit joko palauttaa tai saada uuden tilalle. Jälkimmäisessä tapauksessa ota valokuva ja lähetä se liitetiedostona tilaukset (at) idiootti.fi ja pyydä uutta kirjaa.

Tekninen tuki
Ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse tilaukset (at) idiootti.fi.