Tietosuoja

Idiootin verkkokirjakaupan tietosuojaseloste, päivitetty 22.11.2018

EU:n tietosuoja-asetuksen tarkoittama rekisterinpitäjä:
Idiootti
Sipilänmäentie 23
49540 Hamina
Y-tunnus: 2278504-8

Idiootti kerää henkilötietoja verkkokaupan tilausten käsittelemiseksi ja lähettämiseksi. Idiootin verkkokirjakaupasta ei voi tilata kirjoja ilmoittamatta, mihin ja kenelle ne lähetetään.

Verkkokaupan tilaustiedot tallentuvat sekä verkkokaupan palvelimelle että kauppiaan sähköpostiin. Tilaustiedot poistetaan palvelimelta ja kauppiaan sähköpostista kerran vuodessa.

Tilattaessa välttämättä ilmoitettavat henkilötiedot ovat: tilaajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Valinnaisesti ilmoitettavat henkilötiedot ovat: puhelinnumero, mahdolliset muut toiveet.

Tilaustiedot luovutetaan maksunvälittäjälle (Checkout Finland Oy), joka vastaanottaa tilaajalta maksun, sekä tilauksen kuljettajalle, joka on Posti Group Oyj. Maksunvälittäjä ja kuljetusyritys eivät saa tietoonsa tilauksen sisältöä.

Lisäksi tilaustiedot luovutetaan tilitoimistolle (A-Viisi Ky), joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme. Tilinpäätöksen valmistumisen jälkeen tilitoimisto luovuttaa kirjanpitotositteet (tulosteet) takaisin Idiootille. Tämän jälkeen Idiootti säilyttää tositteita kirjanpitolain velvoittamat kuusi vuotta.

Idiootti ei kerää henkilötietoja markkinointitarkoituksissa eikä luovuta henkilötietoja eteenpäin markkinointitarkoituksissa toimiville kolmansille osapuolille. Idiootti ei tee tilaajien automaattisia profilointeja tai muuta vastaavaa hypermodernia skeidaa.